Dhimbjet e kokës ndodhin shpesh, por ndonjëherë është e vështirë të zbulohen shkaqet e vërteta.

Nëse dhimbja e kokës shfaqet herët në mëngjes, duhet patjetër të kontrollohet nga mjeku sepse mund të tregojë probleme më të mëdha shëndetësore.

Gjithashtu duhet të konsultoheni me mjekun nëse dhimbja e kokës shoqërohet me ndryshime në shikim, tretje ose humor dhe nëse ka tension në qafë ose nervozizëm, ose nëse dhimbja shfaqet pas një goditjeje në kokë.

Shumë njerëz i drejtohen pilulave për dhimbje koke, por mund ta largoni lehtësisht pa to.

Thjesht merrni një limon, shtrydheni në kafenë e mëngjesit dhe pijeni. Bëjeni këtë sa herë që ndjeni një dhimbje koke. Kjo duhet ta lehtësojë por gjithashtu dhe ta eliminojë plotësisht dhimbjen e kokës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here