SOCIALE

71 TË SHËRUAR DHE 130 RASTE ME COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar…

18 hours ago

Historia e mjekut shqiptar që shëroi mbi 700.000 pacientë, dhe u mjaftua vetëm me një “faleminderit”

Të gjithë shqiptarët i kanë njohur ose kanë dëgjuar për dy mjekët e famshëm popullorë, Cenin e Shijakut dhe Cenin…

20 hours ago

50 TË SHËRUAR DHE 118 RASTE ME COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar…

2 days ago

49 TË SHËRUAR DHE 137 RASTE ME COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar…

3 days ago

Rritet numri i të infektuarve me COVID-19 në Kosovë ,sot 148 raste të reja pozitive

56 TË SHËRUAR DHE 148 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK…

4 days ago

104 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

42 TË SHËRUAR DHE 104 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK…

5 days ago

9 TË SHËRUAR DHE 77 RASTE ME COVID-19!

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, janë testuar…

6 days ago

“Ekzistojnë dy mënyra për të qënë i lumtur në këtë jetë: Njëra është të bëhesh idiot, dhe tjetra serioz”

10 fraza nga Sigmund Freud Në 23 shtator të 1939 vdes Sigmund Freud-i, mjek, neurolog dhe babai i psikoanalizës. Lindi…

6 days ago

Sot 98 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

37 TË SHËRUAR DHE 98 RASTE ME COVID-19! Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK…

1 week ago

Shtëpia e shqiptarit është e Zotit dhe e mikut

Sado të varfër të jenë malësorët, janë krenarë të presin miq. Sipas tyre, shtëpia është e Zotit dhe e mikut.…

1 week ago