Jahja Drancolli

Postime festive: Stema e Mbretërisë së Arbërit dhe e Mbretërisë së Kastriotëve!

Brimi: Arkivi Shtetëror i Dubrovnikut (Državni Arhiv u Dubrovniku)!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here