Jahja Drancolli

Burimet e kohës bëjnë të ditur për rolin e veçantë të Gjergj Kastriotit-Skënderbeut dhe tërheqjen e tij nga beteja për t’u kthyer në Krujë, kjo strategji tipike Skënderbejane kishte shkaktuar fitoren e madhe të ushtrive hungareze mbi ato osmane!

Burimi hungarez i vitit 1896!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid02PS4awsEnCam4UofSJ668ghtr7cocwtCs5XPpb87cRFTuWoNXUvY2qenmvxAEReYSl%26id%3D100008685422907&show_text=true&width=500

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here