Beograd 1912: Shqiptarët në Burgun e Beogradit. Pas pushtimit të Kosovës nga Serbia në vitin 1912, me mijra shqiptarë janë kapur robër dhe janë dërguar në Burgun e Nishit dhe të Beogradit. Pjesa më e madhe e tyre janë vrarë në mënyrat më mizore. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here