Kur hyri për herë të parë në burg në vitin 1944 ishte vetëm 24 vjeçar… Asokohe Sami Dangëllia siç quhej djaloshi, nuk e kishte menduar se të gjithë jetën do ta kalonte pas hekurave… Madje edhe sytë i mbylli në burg… Por cila është historia e tij ? Përse u dënua me 38 vjet burg dhe 5 vjet internim ? Kush ishte Sami Dangllia ? Rrëfimet e bashkëvuajtesve, dokumentat, dëshmitë e familjarëve… Jeta e panjohur e tij…/Gjurme shqiptare/InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here