Megjithatë, në mesin e atyre të cilët thonë, se, kjo histori është e vërtetë, ka edhe njerëz që besojnë, se, shumica e teknologjive moderne (valët mikro, mikro chip, fibër optikë etj …) vijnë pikërisht nga Area 51. UFO, që u rrëzua në Roswell bëri që të zhvillohej teknologjia e tokës, në bazë të teknologjisë aliene, kjo konkludohet edhe nga fakti që pas 50 viteve, teknologjia ka bërë hapa të mëdhenj si kurrë më parë në histori./Mistere dhe enigma/ InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here