SHBA – Inteligjenca artificiale ka krijuar një parashikim se si do të duken njerëzit në 1000 vjet. Rritja e inteligjencës artificiale (AI) ka shqetësuar shumë njerëz kohët e fundit, por nuk ka dyshim se ajo ofron shumë mundësi emocionuese. Megjithëse inteligjenca artificiale kohët e fundit mashtroi nënën e Katy Perry – t që të mendonte se ishte në Met Gala kur ajo nuk ishte. Gjithashtu rritja e teknologjisë ofron mundësinë për fusha të reja të paarritura më parë.

Unilad i kërkoi programit Artificial Intelligence Midjourney të bënte disa imazhe se si do të dukemi 1000 vjet nga tani. Dhe për fat të keq, rezultatet janë mjaft të frikshme. Së pari, duket se moda e së ardhmes do të përfshijë mbulimin e fytyrave tona me një rrjet tela dhe motorë. Përkundrazi, AI ka vendosur në thelb që fytyra e njeriut të jetë e lidhur me teknologjinë.

Linku me shkrimin dhe pamjet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here