Astronautët e NASA-s, Jasmine Mogbeli dhe Loral O’Hara u nisën në një “shëtitje hapësinore” jashtë Stacionit Ndërkombëtar të Hapësirës (ISS).

Ecja në hapësirë u transmetua drejtpërdrejt (dje) në kanalin e NASA-s në YouTube.

Ai filloi në orën 8:05 të mëngjesit ET dhe zgjati gati shtatë orë.

Të dy do hoqën kutinë e elektronikës dhe zëvendësuan montimet e kushinetave në një pjesë të ISS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here