Agjencia austriake e punësimit “Stepstone” ka publikuar të dhënat për pagat në vend.

Sipas njohurive të tyre, më së shumti para fitohen në Vjenë. Pas Vjenës janë rajonet Vorarlberg dhe Slatzburg.

Diferenca mes pagës mesatare të meshkujve dhe femrave është rreth 6000 euro në vit, ndërsa paga mesatare e të gjithë qytetarëve të Austrisë është 50633 euro në vit.

Dega më e paguar është industria farmaceutike, ku pagat mesatare arrijnë në 66,547 euro në vit, e ndjekur nga industria e naftës dhe bankat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here