Kur në sistemin diktatorial të Shqipërisë thureshin lavde për miqësinë me Kinën (Video)

Pas prishjes së marrdhënieve sovjeto-shqiptare dhe sovjeto-kineze, sistemi diktatorial i Enver Hoxhës në Shqipëri krijoi marrëdhënie të forta me Kinën. Përveç tjerash në atë kohë për miqësinë ndërmjet dy shteteve komuniste, u thuren lavde dhe u kënduan këngë.

Një këngë të tillë mund ta dëgjoni në linkun më poshtë, dhe titullohet “Tirana – Pekini”. Teksti i këngës shpërfaqë propagandat e njohura komuniste, që ishin dhe janë ende të pranishne në shtetet diktatoriale komuniste! /Trungu & InforCulture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here