Kjo dëshmi na vjen nga viti 1897 nga Athina. Me këtë frazë, z. Leontiu, na thotë me pak fjalë që maqedonët ishin shqiptarë dhe që shqiptarët quhen dhe si ilir kurse grekët i barazon me termin “greki” ose “romei”.

?Çështja shqiptare (Το Aλβανικόν Ζήτημα)

https://www.facebook.com/groups/illyricum/permalink/944214033566261/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here