Këto kode sekrete ju tregojnë funksionet e fshehta të telefonit tuaj
Të gjithë kanë një telefon në xhep, por pak njerëz i dinë disa kode të fshehta të telefonit.

Ka shumë të tillë, disa funksionojnë për të gjithë telefonat, kurse disa të tjetër vetëm për disa modele.

Ja cilat janë disa nga kodet më të dobishme dhe më interesante.

Për android:

31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

*#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

##4636## – Tregon sinjalin e Wi-Fi, baterinë, statistikat e përdorimit, etj

##7780## – Kthim të telefonit në gjendje fillestare (fshin vetëm aplikacionet)

Për iPhone:

31# – Fsheh numrin për thirrjet dalëse

*#06# – Tregon numrin IMEI të telefonit

*#30# – Fik dhe ndez identifikimin e numrit

33# – Bllokon thirrjet dalëse. Për të bllokuar funksionin shtyp #33*pin#

*3370# Ndez EFR, përmirëson kualiteti ne komunikimit dhe zgjat baterinë. Për ta çaktivizuar shtyp #3370#

23-iphone-keypad

SH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here