Faktet nga Akademiku i nderuar qe miniera e Trepçës ne Mitrovicën tone ka akoma #500miliard euro pasuri.

Kjo eshte pasuria që Serbia hileqare synon akoma ta rrembej, dhe Kosova jone rrezikon ta humbas fale pushtetaret té 20 viteve!!

Eshte me shume se boll arsyeja qe shqiptaret e Kosovës separi, pastaj kushdo që ndihet shqiptar te mos shikoj rehatine e tij apo duke vrapuar pas pasurisë, por te ngrihet pasi Kosova po rrezikon tani ne kohe paqje me shume se sa në kohen e luftes!

Shperndaje te lutem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here