Me ndihmën e këtij truku gjenial do t’i ndihmoni trëndafilat të rriten sërish dhe do të mund t’i shijoni për një kohë të gjatë. Patatja i jep trëndafilit të gjitha vitaminat që i nevojiten që të rritet më shpejt dhe të shkëlqejë sa më gjatë.

YouTube video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here