Fasulet janë ndër ushqimet më të shëndetshme dhe më të përdorura.

Ato janë ndër ushqimet më të pasura në karbohidrate dhe të pasura më shumë ushqyes.

Këto janë përfitimet shëndetësore të fasulet e bardha:

Janë burimi i proteinave.

Një burim fantastik i antioksidantëve.

Ju ndihmon të keni një dietë të pasur me fibra.

Filloni nga sot që të konsumoni dhe të merrni të mirat e fasules.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here