Jahja Drancolli

Kjo gjë e rrallë që po shohim ka ndodhur në Galipol (Çanakkale Savaşı, 1915-1916), në një nga betejat më të mëdha të Luftës së Parë Botërore. Aty u takuan ushtritë e mëdha të Perandorisë Osmane dhe Britanisë, dikur aleate të fuqishme, sidomos që nga periudha e Krizës Lindore!

Burimi: Këta dy plumba janë gjetur pas Betejës së Galipolit (1915-1916), gjatë Luftës së Parë Botërore! /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here