Në fotografinë që InforCulture.info ju sjellè brenda këtij shkrimi shihet diçka jo shumë e zakonshme.

Në fotografi shihet Kali sipër në pemë.Kjo kishte ngjarë pas një stuhie në Louisville, Kentucky, 1937 .

Nëse keni dëgjuar për “disa” përmbytje të mëdha në Louisville, po i referoheni përmbytjes shkatërruese të vitit 1937.

Në janar të atij viti binte shi pothuajse çdo ditë, duke bërë që 70 për qind e qytetit të përmbytej. Ishte përmbytja më e madhe dhe më shkatërruese në historinë e SHBA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here