Pjesëmarrësit e Konferencës së 5-të Solvay mbi Mekanikën Kuantike, 1927. Në foto: Albert Einstein, Marie Curie, Neils Bohr dhe të tjerë. 28 nga 29 në këtë foto janë fitues të çmimit Nobel. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here