Për shkak të strukturës së tyre unike të shtyllës kurrizore, elefantët nuk parashihet që të mbajnë ngarkesa të rënda në shpinë.
Ata kanë zgjatime kockore, që shtrihen lart nga shtylla kurrizore. Si zgjatimet ashtu edhe indet përreth dëmtohen nga pesha dhe presioni. Elefantët shpesh pësojnë lëndime të rënda të shtyllës kurrizore si rezultat i transportimit të turistëve për disa orë çdo ditë. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here