Në vitin 1990, gjeologu italian, Angelo Pitoni bleu gurë të çuditshëm me ngjyrë të kaltër nga Faula Chief në Sierra Leone të Afrikës Perëndimore. Fisi pretendoi se gurët vinin nga vizitorë jashtëtokësorë nga qielli. Pitoni u kthye në shtëpi në Evropë dhe solli gurët misterioz në një universitet për testim. Rezultatet treguan se gurët nuk përputheshin me asnjë mineral të njohur. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here