Të hapësh frigoriferin dhe të ndjesh se vjen aromë e keqe, është shumë e bezdisshme edhe pse mund të jetë i pastër.

Problemi është te ushqimet që mbajnë erë siç mund të jetë qepa ose hudhra.

Por edhe disa ushqime të tjera, të cilat nuk janë të përshtatshme me temperaturën e frigoriferit, fillojnë të prishen dhe lëshojë aromë të pakëndshme.

E vetmja gjë që ju nevojitet për të larguar aromën e keqe është një bustinë çaji e përdorur.

Merrni një bustinë çaji të përdorur dhe lëreni të thahet siç duhet.

Më pas, vendoseni në qendër të frigoriferit tuaj.

Nëse keni frigorifer të madh, mund të përdorni më shumë se një.

Ato kanë aftësi të zhdukin erën e keqe, prandaj ju mund ta përdorni edhe në zona të tjera në shtëpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here