Categories: SHKENCË/TECH

A E Keni Ditur Se Aplikacionin WhatsApp Mund Ta Shfrytëzoni Edhe Pa Pasur Rrjet?

Ka shumë shfrytëzues të rrjeteve sociale dhë tjera aplikacioneve për komunikim këtu tek ne,dhe shpesh bie që ato nuk mund të shfrytëzohen për shkak se mungon rrjeti.Mirpo a e keni ditur se ka të tilla aplikacione që mund të shfrytëzohen edhe pa patur qasje në rrjet?!

Po dhe ky është njëri nga më popullorët,është WhatsApp.Ai mund të shfrytëzohet për të qëndruar në kontakt me njerëzit e afërt.Ajo që deri para pak kohësh është dukur e pamundur,me miqtë mund të jeni të lidhur edhe pa internet.
Për tia arritur kësaj ju duhet ta siguroni një sim kartelë e cila quhet ‘ChatSim’ të cilën e ofron një pronarë i një teleoperatori Italian.
Kjo kartelë është e njëjtë mu sikur secila,por ka një shtesë të veçantë për ofrimin e shërbimeve për dërgimin e mesazheve,dhe kështu ua mundëson shfrytëzuesëve dërgimin e porosive nëpërmjet aplikacioneve si WhatsApp,Messenger,apo Viber-it,pa para.duke marrë parasyshë se kemi të bëjmë me kartelë internacionale,ajo mund të shfrytëzohet kudo në botë.

Kjo gjë është një jë shumë e mirë për njerëzit të cilët shpesh udhëtojn,prandaj edhe kanë probleme me lidhje të përhershme në internet dhe kalimin nga një rrjet në tjetrin.
Kartela kushton 10 Euro,me pagesën shtesë prej 10 Eurosh për shërbime të përdorimit,dhe mund të shfrytëzohet 1 vit.

In For Culture

Recent Posts

“Shqipëtarët do t’humbasin, se jemi një komb i ftohtë, ku sicilido menton për veten e tija”

Nga: Faik Konica (“Albania”, qershor 1903) Turbullimet ditë për ditë më të dëndura në Ballkan na…

14 hours ago

Shkrimet e para shqipe në çfarë dialekti ishin?

Dokumenti i parë i datuar që njohim deri më sot në gjuhën shqipe është Formula e…

14 hours ago

Ndikimi i shegës tek diabeti dhe sëmundjet e zemrës

Me një pamje po aq mahnitëse dhe interesante sa kanë dhe shijen, shegët mund të…

15 hours ago

Inaugurimi i presidentit të parë të SHBA, George Washington: Mund të kishte qenë Mbret, zgjodhi diçka shumë më thjesht

Më 30 prill 1789, George Washington u inagurua si Presidenti i parë i Shteteve të…

15 hours ago

1990/ Një letër në xhepin e të vrarit në kufi(Foto)

Nga Kastriot Dervishi Më datën 25.5.1990, rreth orës 24.00, rreth 200 metra larg kufirit, në…

15 hours ago

Konflikti diplomatik postar në Shkodër në 1888

Nga Aurenc Bebja, Francë “Le Siècle” ka botuar, të mërkurën e 24 tetorit 1888, në ballinë, një…

17 hours ago