Categories: KAFSHËT

Dy ujqit më të mëdhenjë të kapur ndonjëherë nga kamerat (Video)

Ujqit shumicën e rasteve jemi mësuar të i shohim vetëm përmes fotografive apo videove televizive, gjë që përmes fotografive dhe videove televizive nuk mund ta vërejmë saktësisht deri ku mund të arrijë madhësia e tyre. /InforCulture.info

Në këtë video të shkurtër kamerat kan kapur dy ujqë, me një madhësi më të jashtëzakonëshme sesa ujqit tjerë.

Njëri ujk është me ngjyrë të zezë dhe është kapur diku në mal teksa është hetuar nga një qen gjuetije. Kur qeni shkon afër ujkut, ai ngritet në këmb dhe fillon ta ndjekë qenin. Madhsia në krahasim me qenin është disa herë më e madhe.

Ndërsa ujku i dytë është xhiruar në rrugë ku një kalimtar rasti ka hasur në të duke udhëtuar me makinë. Edhe ujku i dytë shihet së është shumë i madh në krahasim me ujqit tjerë. /InforCulture.info

Video: Youtube, Everything Weird

InFor. Culture

Recent Posts

Sa keq ju bën për lëkurën,detergjenti i enëve?

A ju ndodh ndonjëherë që pasi lani duart nga yndyra apo nga ushqimet dhe papastërtitë…

7 mins ago

”Mos u bëj një njeri suksesi, bëhu një njeri vlerash.” 10 thënje nga emra të njohur

10 thënje nga emra të njohur botëror që flasin për arritjen drejt suksesit dhe mosdorëzimin…

11 mins ago

Besa e shqiptarit i mbajti gjallë/ Ja sa hebrenj u shpëtuan në Shqipëri: Populli i rrallë jemi!

Shqiptarët shpëtuan të paktën 3280 hebrenj gjatë holo kau stit. Gjatë viteve 1933-1944, Shqipëria shpëtoi…

52 mins ago

Tetë shenjat që tregojnë se gjendra tiroide nuk funksionon si duhet

Gjendra e tiroides e gjendur në pjesën e përparme të qafës prodhon hormonet më të rëndësishme…

1 hour ago

Pija natyrale që ju shpëton nga kolla e thatë

Kolla, veçanërisht kolla e thatë ështe shumë e sikletshme. Ajo është irrituese për fytin. Kolla…

1 hour ago

Pazari i vjetër madhështor ‘alla shkodran’

Pazari i vjetër në Shkodër, në kohën e lulëzimit të tij një sipërfaqe që nxinte…

2 hours ago