Categories: KAFSHËT

Pamje shumë interesante: Kafshët duke mbrojtur njëra-tjetrën (Video)

Inforculture sjellë pamje shumë interesante të kafshëve që do të ju habisin për shkak të reagimeve të tyre në situata të ndryshme duke mbrojtur njëra-tjetrën. /InforCulture.info

Videoja është e postuar në Youtube nga kanali ‘’Potborkin TV’’ dhe përmban momente shumë prekëse të reagimeve të kafshëve të cilat ndodhen në situata të vështira.

Në video mund të shihni lloje të ndryshme të kafshëve që shpëtojnë të vegjlit e tyre dhe njëra-tjetrën, por në shumë raste kafshët reagojnë edhe në shpëtimin e kafshëve tjera jashta llojit të vet. /InforCulture.info

InFor. Culture

Share
Published by
InFor. Culture

Recent Posts

Çfarë është sindroma Tourette?

Sindroma Tourette është një problem me sistemin nervor që i bën njerëzit të bëjnë lëvizje…

11 hours ago

Si u shndërrua Athina nga Pellazge në Greke

Straboni na tregon se si e morën grekët, Athinën pellazge! Asnjë provë e vetme nuk…

12 hours ago

Nuk i dini? Ja cilat janë produktet që nuk skadojnë pothuajse kurrë

Ekzistojnë disa produkte që nuk skadojnë kurrë. Ato mund të konsumohen në çdo kohë nëse…

12 hours ago

Shoferi i parë që u dënua me gjobë për tejkalim të shpejtësisë, ja sa km/h po voziste

Walter Arnold ka qenë duke drejtuar makinën “Arnold Benz Motor” Cariage, me 12 kilometra në…

12 hours ago

Çfarë janë Venomet?

Venomet janë e drejta kanunore e përpunuar gjatë shekujve në krahinat e Shqipërisë. Para pushtimit…

12 hours ago

12 foto të frikshme të qyteteve kineze ku nuk jeton asnjë njeri – arsyeja do t’ju befasojë

Në Kinë ekzistojnë qindra qytete që kanë çdo gjë që i nevojitet një jetese moderne…

12 hours ago