Categories: ART

Muharrem Qena, vendlindjes me shumë ‘Mallëngjim’

InforCulture sjellë këngën ‘’Mallëngjimi’’ të kënduar me shumë mallëngjim nga artisti i pa harruar shqiptar Muharrem Qena. /InforCulture.info

Kjo këngë posaqërisht i dedikohet mërgimtarëve tanë, që këtë vit që doli të jetë një vit shumë i vështirë për tërë boten do ta kenë më të veshtirë vizitën në vendlindje, për shkak të pandemisë të krijuar nga virusi COVID 19.

Në linkun më poshtë mund ta dëgjoni këngën dhe të shihni fotografi nostalgjike të qytet të Mitrovicës dikurë. /InforCulture.info

InFor. Culture

Recent Posts

“Somenat dita m’u di” (Që me natë dita m’u gdhi)-Kënga e parë dasme arbëreshe e dokumentuar

Të parën këngë dasme arbëreshe e ka dokumentuar Jeronim De Rada, dhe titullohet “Somenat dita…

5 mins ago

Diçka që nuk e dini për zinxhirin e xhinseve tuaja

Le të bëjmë një lojë. Shikoni zinxhirin e xhinseve. Do të lexoni shkronjat YKK. Nëse…

16 mins ago

Nëse e dëgjoni këtë emër gjatë fluturimit, do të thotë se ka një të vdekur në bord

Aeroplanët transportojnë miliona udhëtarë në mbarë botën çdo vit, por gjithashtu ata bartin edhe mijëra…

22 mins ago

Pse Deti i Zi quhet kështu?

Thuajse çdo njeri së paku një herë në jetë e ka dëgjuar emrin DETI I…

32 mins ago

Hidh pak kripë në shampo dhe do të zgjidhësh një nga problemet më të mëdha

Kripa është shumë e rëndësishme për jetën e njerëzve në përgjithësi. Është, në fakt, shija…

1 hour ago

E dini për çfarë shërben kjo pjesë në pasqyrën e brendshme të makinës?

Kjo është një levë që shërben për të mbrojtur shoferët nga të “verbuarit” natën nga…

1 hour ago