6.1 C
Pristina
Saturday, January 16, 2021
Home KULTURË Shikoni këta filma në këtë periudhë, iu ndihmojnë të qetësoheni dhe harroni...

Shikoni këta filma në këtë periudhë, iu ndihmojnë të qetësoheni dhe harroni çdo gjë

Filmat komedi shpesh herë trajtohen si më të lehtët për tu konceptuar.

Por ato lenë shijen filozofike te secili shikues.

Do ju rendisim disa më pikantët prej tyre në fotogalerinë e mësipërme për t’ju rregulluar sado pak humorin.

Alibi.com, 2017

It’s Kind of a Funny Story, 2010

Dai si hing, 2018

Like Father, 2018

The A-Team, 2010

Mauvaises herbes, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Martesa, fejesa, paja, miqësia, gruaja, burri, të drejtat dhe detyrimet që rrjedhin nga “Kanuni i Lekë Dukagjinit”

Percaktimi e mëndyrët e Martesës.. 28. Percaktimi i Martesës në Kanun.M’u martue më kanun...

Panorama më e bukur në Gjermani e cila shihet nga kjo urë…

Në Gjermani ndodhet një vend me të vërtetë fantastik, ku natyra dhe vepra e njeriut ndërthuren duke krijuar një kryevepër, e cila...

“Nip i Pellazgut, o komb i vjetër! Nga ti më i vjetër nuk ndodhet tjetër!”

Disa thënje nga klerikë fetarë shqiptarë që tërë jetën e tyre i'a kushtuan jo vetëm fesë por edhe çështjes kombëtare! /InforCultutre.info

Raportimet e gabuara për shpalljen e Pavarësisë së Shqipërisë dhe debatet për flamurin, simbolin kombëtar

Simboli ynë Kombëtar, flamuri është përfshirë këto ditë nga një valë debati mbi vërtetësinë e asaj që Shteti shqiptar ka opërdorur si...

Recent Comments