Pashtriku.org, 21 korrik2 017: Dy fotografi të gjetura në arkivin italian shihen një grup i ushtarëve italianë duke shkatërruar kalanë e Durrësit!!! Ngjarja ka ndodhur gjatë Luftës së Parë Botërore, dhe shkatërrimi i kalasë nga italianët është një krim arkeoligjik kundër trashëgimisë kulturore të Shqipërisë!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here