Warper Perception është një kanal në YouTube, i cili vazhdimisht publikon video të ndryshme sa i përket më të reja në fushën e automobilizmit.

Në videon e fundit, një i ri kishte vendosur kamerën GoPro brenda gomës së veturës, për të parë se çfarë ndodhë me balansuesit brenda gomës gjatë një vozitje të rëndomtë.

Balancuesit janë paraparë që në mënyrë automatike të balansojnë gomën jashtë, dhe të parandalojë dridhjet e bezdisshme.

Është vërtetë interesant të shihet sesi balansuesit funksionojnë nga brendësia e gomës, e kjo është realizuar përmes kamerës së vendosur brenda.

Se për çfarë bëhet fjalë shikoni videon e publikuar më poshtë, që tregon në detaje procesin e punës së balancuesve në goma.

 

 

 

 

Enver Hoxhaj publikon foto të aeroplanit që thotë se ka hedhur më së shumti bomba mbi Serbi

 

 

LAJME TË SPONSORIZUARA

Lajme të sponsorizuara

Sponsored
Discover the 50 Most Breathtaking Beach Destinations Globally

Discover the 50 Most Breathtaking Beach Destinations Globally

The Top 50 Romantic Hotels of 2024

The Top 50 Romantic Hotels of 2024

 

18 MARS16:04

Ekspertët e Sigurisë Kibernetike: Mos i jepni të dhënat bankare online, mund

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here