E ardhmja e AI që na është premtuar prej kohësh është tashmë e arritshme.

AI asiston në të gjitha aktivitetet e ditës tuaj të punës. Në udhëtimin tuaj në metro, ai sugjeron një përgjigje elokuente ndaj emailit të shefit tuaj. Pasdite, ai përkthen drejtpërdrejt një telefonatë me ekipin tuaj global dhe ofron një përmbledhje dhe transkript të menjëhershëm. Natën, ju ndihmon të arkivoni të gjitha burimet dhe materialet që keni mbledhur gjatë një dite tjetër marramendëse me shumë detyra në disa sekonda.

Për të gjitha bisedat rreth punës të gjeneruara nga ndihma e AI, do të ndryshojnë lojën për fuqinë punëtore. Me fjalë të tjera, AI është po aq e lëvizshme sa pajisja juaj celulare.

Navigoni në Galaxy S24, telefonin e parë me AI.

Me Galaxy S24, Samsung po përdor AI për të ofruar dimensione të reja të komoditetit personal, produktivitetit dhe komunikimit në jetën tonë të përditshme. Ndikimi do të jetë edhe më i madh në botën e punës, ku të qenit produktiv në lëvizje është bërë pjesë e punës.

Ja se si disa nga veçoritë e pajisjes, të mundësuara nga Galaxy AI, transformojnë mënyrën se si ne punojmë:

Eliminimin e barrierave të komunikimit

Bizneset sot lidhen në mënyrë rutinore përtej kufijve dhe zonave kohore për të ndjekur mundësi të reja tregu. Saktësia dhe shpejtësia janë një domosdoshmëri, por komunikimi ndërkombëtar mund të krijojë keqkuptime dhe vonesa. Galaxy S24 i ndihmon profesionistët të bashkëpunojnë në mënyrë më efektive nëse janë duke punuar në zyrë, nga shtëpia ose kur janë në lëvizje.

  • Toni i përkthyer dhe i përshtatur për emailet ose tekstet profesionale: Është dita juaj e parë në një punë të re dhe dëshironi të lini një përshtypje të mirë në emailin tuaj të parë për kolegët tuaj. MeChat Assisttë Galaxy S24, ju ofrohen opsione të ndryshme të gjeneruara nga AI se si të ristrukturoni mesazhin dhe stilin e të shkruarit, në mënyrë që të merrni tonin e duhur. Pavarësisht nëse është duke hartuar një postim tërheqës në rrjetet sociale ose një email zyrtar për shefin tuaj, kjo veçori është e aksesueshme direkt nga tastiera Samsung, kështu që mund ta përdorni në çdo aplikacion dhe sigurohuni që të dërgoni shënimin e duhur çdo herë. Dhe nëse jeni duke punuar me një koleg jashtë shtetit, disponueshmëria e Chat Assist në 13 gjuhë ju lejon t’i bëni të gjitha këto në një gjuhë që as nuk e flisni.

Organizoni telefonin tuaj dhe mendimet tuaja

Edhe pse telefonat tanë ofrojnë një mënyrë të dobishme për të shënuar idet e momentit, projekte kërkimore dhe për të organizuar takime, të gjitha nëpërmjet një pajisje  mund të jetë një sfidë. Megjithatë, duke përdorur aftësitë reaguese të Galaxy AI, Galaxy S24 organizon në mënyrë inteligjente telefonin tuaj, në mënyrë që të qëndroni më të fokusuar.

  • Mbani dokumentet dhe planet tuaja të organizuara: Gjatë një projekti pune, kuptoni se burimet përkatëse që ju nevojiten janë të shpërndara kudo: emaile të gjata, artikuj të detajuar, PDF dhe më shumë. Nëse mund të mblidhni gjithçka në një format, do t’ju kursente orë të tëra shënimesh të mundimshme dhe konvertim skedarësh.

Falë veçorisë Note Assist, ju mund të gjeneroni, lexoni dhe ruani versione të shkurtuara të të gjitha materialeve tuaja me disa vetëm disa , duke e transformuar grumbullimin e përditshëm të dokumenteve në një arkiv të strukturuar mirë. Duke tërhequr një dokument, Note Assist ju kërkon të ruani përmbajtjen e tij direkt në aplikacionin tuaj Samsung Notes. Pasi të jetë atje, funksioni mund të formatojë automatikisht tekstin dhe të korrigjojë gabimet drejtshkrimore përpara se të krijojë një përmbledhje të thjeshtë ose të detajuar të pikave të të gjithë dokumentit mbi tekstin kryesor, në mënyrë që të mund t’i shihni të gjitha pikat kryesore me një shikim sa herë që ju nevojitet.

Funksioni gjithashtu mund të nxjerrë dhe përmbledhë tekstin drejtpërdrejt nga librat dhe letrat fizike dhe mund të përkthejë shënime në gjuhë të tjera, ndërsa aftësitë e tij të Browsing Assist mund i kthejnë artikujt e gjatë dhe të detajuar në një formë të përmbledhur.

  • Dokumentoni me saktësi gjithçka: Është një dilemë klasike: jeni në një takim të rëndësishëm pune dhe duhet të mbani shënime të hollësishme, duke qëndruar në të njëjtën kohë të përqendruar dhe duke dhënë kontribute. Me Galaxy S24, mund ta keni në të dyja mënyrat.

Transcript Assist krijon të dhëna të plota dhe të sakta të takimeve dhe bisedave. Thjesht regjistrojeni takimin duke përdorur aplikacionin vendas të regjistrimit të zërit të Samsung dhe më pas Transkript Assist do të ofrojë ta konvertojë atë në tekst, me fjali të ndara sipas folësve individualë. Pasi të keni marrë transkriptin tuaj, mund ta ndani me kolegët tuaj ashtu siç është, ose ta dërgoni te Samsung Notes dhe t’i shtoni atij një përmbledhje të krijuar nga AI duke përdorur Note Assist.

Nëse keni skedarë audio ekzistues të regjistruar pa Transcript Assist, funksioni mund t’i konvertojë këta skedarë në shënime duke përdorur Tekst në Audio.

Kur bëhet fjalë për punën, fuqia e të paturit të AI në pajisjet tona celulare shkon përtej automatizimit të detyrave të zakonshme. Galaxy S24 ilustron se si teknologjia mund të përmirësojë në mënyrë dramatike mënyrën se si ne punojmë, mendojmë dhe krijojmë duke qenë i domosdoshëm, i lëvizshëm dhe pranë nesh.

Samsung nuk jep asnjë premtim apo garanci në lidhje me saktësinë, plotësinë ose besueshmërinë e rezultateve të marra nga veçoritë e AI. Mund të kërkohet identifikimi në një llogari Samsung për të përdorur disa veçori të AI të Samsung. Karakteristikat e Galaxy AI do të jenë të disponueshme falas të paktën deri në fund të vitit 2025 në pajisjet e mbështetura Samsung Galaxy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here