Elon Musk është i njohur për të menduarit afatgjatë dhe parashikimet e tij nga një intervistë që ai dha në vitin 1998 rezultuan të jenë çuditërisht të sakta.

 

Në intervistën e lartpërmendur, e cila është sërish e njohur në rrjetet sociale, Musk flet për internetin, i cili në atë kohë ishte i guximshëm dhe tha se ai është “superseti i të gjitha mediave” dhe se është “fillimi dhe fundi i të gjithave. media.”

 

Kur u pyet për të ardhmen e internetit, Musk foli për një botë në të cilën të gjitha mediat (TV, shtyp dhe radio) bashkohen me internetin, duke krijuar një “qendër qendrore”.

Ai e quajti internetin “mediumin e parë të komunikimit të dyanshëm që është inteligjent”, duke i lejuar njerëzit të zgjedhin se çfarë të shikojnë dhe kur, gjë që ai tha se “do të revolucionarizojë të gjitha mediat tradicionale”.

Ai shtoi se interneti do të ndryshonte “mënyrën tonë të jetesës”, gjë që sigurisht që ndodhi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here