Apel për ndihmë
Të dashur miq dhe dashamirë,
Vajza jone Amra Mjekiqi, tash e 2 jave eshte diagnostifikuar me semundjen e Leukemis akute limfoblastike.Trajtimi i saj deri tani ka qene ne Kosove por mjeket kan propozuar qe trajtimin ta vazhdoj jashte shtetit shkaku i perkeqsimit te gjendjes se saj,prandaj sonte Amra do te niset per sherim jashte vendit ne spitalin per trajtimin e semundjeve te Leukemis.Per vazhdimin e trajtimit te saj nevojiten nje shume e konsiderueshme rreth 200.000 mije euro, shume kjo e pa perballueshme per ne si familje. Lusim të gjithë ata që munden të ndihmojnë Amran, të kontribuojnë në llogarinë e Nenes se vajzës (Blerina Mjekiqi).
Emri i perfituesit :Blerina Mjekiqi
Adresa: Shipitull
Banka: Banka Ekonomike Sh.a
IBAN:XK051401000013947324
SWIFT KODI : EKOMXKPRXXX
Adresa: “Sheshi Nena Terez “nn,Prishtine,Kosova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here