Sa shpesh ju dhemb koka?

Fatmirësisht ka shumë opsione trajtimi në dispozicion për të ndihmuar në menaxhimin e dhimbjes.

E gjitha që duhet të bëni është që me gishta të shtypni këto dy pika dhe t’i mbani rreth një minute.

Dhembja e kokës, fatkeqësisht, është dukuri e përditshme e kohës së sotme; janë të zakonshme, por shkaqet prej të cilave vjen ajo janë të ndryshme.

Qoftë kur ju dhemb koka për shkak të punës, stresit apo ndonjë telashi tjetër, tani keni zgjidhjen ideale.

Vetëm ndiqni lëvizjet të cilat mund t’i shihni në xhirim dhe shtypni pikat të cilat mund t’i shihni.

Kur herën tjetër t’ju dhembë koka, ky ‘masazh’ do t’ju ndihmojë që dhembjen shpejt ta zhdukni!

Mirëpo, nëse jeni duke përjetuar simptoma të dhimbjes së kokës tre ose më shumë herë në muaj – kontaktoni mjekun tuaj. Ai mund t’ju rekomandojë një formë trajtimi parandalues ​​nëse dhimbjet ndikojnë në cilësinë e jetës tuaj ose nëse ato ju shkaktojnë probleme shtesë si stres, depresion ose shqetësime të tjera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here