Facebook di shumë për ju, informacione të cilat i ndani me miqtë dhe ju ndihmojnë shumë. Por ka një anë të errët.

Shumë prej informacioneve tuaja personale në Facebook, mund të keqpërdoren prandaj duhet të siguroheni që të jepni sa më pak të dhëna.

Ju mund të mos doni që t’i fshini nga Facebook të gjitha informacionet tuaja, mirëpo disa nga to do të ishte mirë të mos i publikonit fare si psh;

•Interesat tuaja

•Ditëlindjen tuaj

•Adresën tuaj

•Ku punoni dhe ku e keni kryer shkollën

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here