Meta ka pranuar shumë ankesa për shfaqjen e tepruar të reklamave në Facebook dhe Instagram. Për këtë, kompania e famshme ka dalur me një zgjidhje por e cila kushton.

Nga nëntori, përdoruesit do të duhet të paguajnë të paktën 9.99 euro në muaj nëse nuk duan të shohin më reklama në Facebook dhe Instagram.

Çmimi minimal prej 9.99 euro në muaj vlen për përdoruesit që e bëjnë abonimin përmes një shfletuesi interneti.

Kushdo që e blen atë përmes telefonit celular duke përdorur iOS nga Apple dhe Android nga sistemet operative Google paguan 12.99 euro në muaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here