Vetëm 40 për qind e njerëzve mund ta zgjidhin këtë enigmë

Testoni aftësitë tuaja të vëzhgimit dhe provoni në iluzionin optik interesant të gjeni numrin e fshehur.

Sfida, e krijuar nga Rainbow Riches Casino, ka fshehur dy numra në këtë iluzion.

Enigma u testua në një numër të madh njerëzish dhe vetëm 40 për qind arritën të dallonin numrin, pra a do të jeni ju njëri prej tyre?

Nëse keni ende nevojë për ndihmë, ka disa gjurmë që do të mund t’ju ndihmonin, shkruan The Sun, përcjell Telegrafi.

Kur një çift arrin kaq shumë vite martesë, njihet si përvjetori margaritar i martesës së tyre.

E gjetëtë numrin e fshehur?

Nëse ende nuk mund të kuptoni se cili numër është i fshehur në printimin e gjelbër, numrin e fshehur do ta tregojmë në tekstin e përditësuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here