Nata midis 28 dhe 29 tetorit është e rezervuar për t’i lëvizur akrepat e orës një orë pas. Kjo ndryshim nukohen si personat që nuk kanë problem Me probleme.

Meteoropatia, ose lodhi afektiv sezon, manifestohet në mënyrë ciklike me simptoma të tilla, si ndryshime në humor, përgjumje dhe që ndryshon gjatë sezonit, disa muaj nuk janë në rënie dhe dimrit, ndërsa më pas kanë kaluar në pranverë.

Dihet se çdo person ka orën e tij të brendshme, ndaj një kohë të caktuar duhet të krijohen shprehi të reja. Shumë njerëz, të punësuarit, janë të vetëdijshëm se kalimi në orar dimëror do të thotë se ata thjesht do të shohin dritën e ditës gjatë ditës së punës dhe kjo është një tjetër negative e ndërrimit të orës që po na afrohet.

Domethënë, e gjithë kjo negativisht në psikikën edhe në shëndetin tonë, sepse dielli është një burim i vitaminës D. të ri që do t’u përshtatet atyre.

Ndryshimet e stinëve të mirë në psikikën, ndaj është krejt e logjikshme që ndryshimet janë të disponueshme për dhimbjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here