Ndersa kalojme në vitin 1926, dy gjigantët e automobilave, Benz & Cie. dhe Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG), u bashkuan për të formuar Daimler-Benz AG. Ky bashkim shënoi lindjen e markës që ne e njohim sot si Mercedes-Benz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here