Charlie Chang është një krijues dhe sipërmarrës i përmbajtjes dixhitale. Kohët e fundit, ai ka këshilluar njerëzit për financat personale dhe çështjet e biznesit.

Vetëm në vitin 2021, ajo arriti të mbledhë 1.5 milionë dollarë të ardhura. Këtë vit, ai fiton mesatarisht 114,000 dollarë në muaj të ardhura pasive falë kanalit të tij në YouTube , kurseve në internet që ofron dhe promovimit të produkteve përmes llogarive të tij personale të mediave sociale.

Siç raporton CNBC, këto janë, sipas Chang, 4 bizneset që mund të filloni sot me një kapital jo më shumë se 99 dollarë.

1. Promovimi i produktit
Kostoja e fillimit: $0

Marketingu dixhital dhe promovimi i produkteve: Kur fitoni para për promovimin e produkteve ose shërbimeve të një marke duke ndarë produktet e tyre në blogun tuaj, mediat sociale dhe madje edhe faqen tuaj të internetit. Meqenëse krijimi i përmbajtjes është falas, ky lloj biznesi është shumë i përballueshëm. Sfida e vërtetë është krijimi i përmbajtjes së synuar që arrin audiencën e duhur.

2. YouTube
Kostoja e fillimit: $0

Më shumë se gjysma e të ardhurave nga Adsense i paguhet krijuesit dhe shumë nga videot më të vjetra të Chang ende gjenerojnë të ardhura pasive. Por ju duhet të rritni një audiencë përpara se të abonoheni. Kanali juaj ka nevojë për të paktën 1000 abonentë dhe 4000 orë shikimi vitin e fundit.

3. Produkte dixhitale
Kostoja fillestare: 99 dollarë në Kajabi

Hapi i parë është të përcaktoni se çfarë mund të mësoni. Mund të jetë shkrim kopjimi nëse keni aftësi marketingu dhe redaktimi, produktivitet nëse keni një sfond në psikologjinë organizative ose menaxhimin.

4. Dhoma me qira
Kostoja e fillimit: Ndryshon sipas pronës

Në vitin 2017, Chang dhe motra e tij blenë një apartament me dy dhoma gjumi në Los Anxhelos. Chang jetonte në një dhomë gjumi, ndërsa të dytën e jepte me qira për 1500 dollarë në muaj për dy vjet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here