Një grua nga Marylandi i ShBA-së, e cila përfundoi me një numër targash që nuk i pëlqente, përdori të njëjtat shifra për të luajtur lotarinë dhe fitoi 50 mijë dollarë.

Gruaja 50-vjeçare nga Baltimore u tha zyrtarëve të Lotarisë së Maryland-it se ajo mori një targë disa vite më parë me numrin 91104 dhe u përpoq ta ndryshonte, por në fund vendosi që ta mbante..

Gruaja tha se numri më pas dukej se e ndiqte.

“Ai vazhdoi të shfaqej kudo,” tha ajo. “E pashë në dokumente në punën time, në etiketa të tjera të makinave, në TV, kudo”.

Lojtarja vendosi të shihte nëse numri ishte me fat dhe e përdori për të blerë një biletë lotarie.

Burri i gruas kontrolloi numrat pas vizatimit dhe i tha asaj se kishte fituar 50 mijë dollarë.

“Fillova të qaj”, kujton fituesja. “Kurrë nuk e kisha menduar se do të dilte në të vërtetë”

Burri i gruas ishte po aq i gëzuar.

“Nuk mund të kishte ardhur në një kohë më të mirë”, tha ai.

Çifti tha se paratë do të shkojnë drejt shlyerjes së faturave dhe rritjes së kursimeve të tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here