Me poshte eshte harta e fiseve shqiptare te Shqiperise se veriut dhe Malit te Zi qe rrjedhin nga nje paraardhesi i perbashket per gjithe fisin. Disa prej ketyre fiseve perfshijne edhe vellazeri te tjera me te vogla qe kane prejardhje tjeter, por per keto fise me te vogla do te postojme se shpejti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here