Për flokë të bukur dhe me shkëlqim jo çdo herë produktet e shtrenjta për flokë e kryejnë punën siç duhet.

Për çudi pija Coca Cola mund t’i ndihmojë flokët e tuaja që të duken bukur.

Një eksperiment me flokë, i publikuar në kalin Youtube shihet se si një vajzë me dy shihe të Coca Cola s i lanë flokët dhe më pas me ujë .

Ajo fillon aplikimin së pari duke e derdhur pijen në flokët e saja. Ndoshta do të jetë proces i vështirë .

Pas larjes flokët duhet të thahen, transmeton Express.

VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here