Rrobat janë të forta dhe rrëshqitëse në prekje

Më së paku, sado paradoksale të jetë, amvisat fillestare bëjnë gabime me sasinë e pluhurit, sepse ndjekin me kujdes udhëzimet në kuti dhe llogarisin sasinë e detergjentit në varësi të numrit të rrobave të pista.

Por me kalimin e kohës, ky proces kalon në modalitetin autopilot dhe ka periodikisht shumë detergjent në makinë.

Rrobat janë të forta dhe rrëshqitëse në prekje, si një sapun i lagur, transmeton Telegrafi.

Kjo ndodh sepse nuk ka ujë të mjaftueshëm në makinë për sasinë e pluhurit që keni vënë.

Për shkak të kësaj, mbetjet e detergjentit nuk shpëlahen, por shtresohen në rroba.

Rrobalarësja mban erë të pakëndshme, e cila mbetet në rroba.

Depozitat e sapunit brenda kazanit dhe zorrës mund të kenë çuar në myk dhe baktere.

Reklama

Ju filloni të teshtini dhe të kruani sytë pasi vishni rrobat e lara. Kruarja shfaqet në lëkurë. Ky mund të jetë një reaksion alergjik i trupit ndaj pluhurit të mbetur mbi sende.

Rrobat me ngjyra bëhen më pak të ndritshme. Kjo mund të ndodhë nëse detergjenti i rrobave përmban zbardhues. Në dozën e përshkruar, nuk ndikon në ngjyrën, por me tepricë mund të lahet. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here