Reed M. Davidson, drejtori i dikurshëm për Kryqin e Kuq Amerikan në Ballkan dhe shefi i misionit të Kryqit te Kuq Amerikan në Shqiperi, me punë në Elbasan, duke pozuar i veshur si shqiptar në vitin 1920. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here