Në vitin 2018, NASA filloi testimin e një sonde të re të krijuar për të eksploruar oqeanet. Por pse agjencia më e madhe hapësinore në botë ka vendosur të eksplorojë nën ujë? Rezulton se kjo detyrë sfiduese kërkon përdorimin e njohurive dhe teknologjive më të reja. Në këtë video do të zbulojmë se me cilat sfida po përgatitet të përballet NASA thellë nën det. Si mund të na ndihmojë James Cameron të gjejmë jetë jashtëtokësore? Dhe pse oqeani mbetet misteri më i madh i njohur për njerëzimin?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here