Vera e gjarprit, Pepsi me shije kosi, janë vetëm disa nga pijet më të çuditshme që ekzistojnë në të vërtetë, në vende të ndryshme nëpër botë.

Nuk do të jetë e lehtë për t’i gjetur dhe kur t’i gjeni, do të mendoni me shumë kujdes para se t’i konsumoni pasi përshkrimi i tyre nuk është shumë joshës.

Sidoqoftë, ato nuk janë të rrezikshme për shëndetin tuaj dhe shumë prej tyre në fakt konsiderohen të dobishme!

Më poshtë do të njiheni me pijet më të çmendura që mund të gjenden në të gjithë botën.

1. Verë gjarpri

Image

2. Kollitja e duhanpirësit (Jagermeister + majonezë)

Image

3. Prairie Oyster

Image

4. Gjalpë Kikiriku & Sode Jelly

Image

5. Bilk (Birrë + Qumësht)

Image

6. Birra Pica Mamma Mia

Image

7. Sode me lëng turshi

Image

8. Pepsi me shije kosi

Image

9. Sode selino

Image

10. Lëng hudhre dhe qepe

Image
11. Pije nga Foleja e Zogut

Image

12. Birrë me mjaltë dhe avokado

Image

13. Limonada me curry

Image

14. Sode salcë Ranch

Image

15. Hudhra Coca Cola & Pepsi Kapuçino

Image

16. Kumis (qumësht kali + alkool)

Image

17. Pije urinë e lopës

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here