Dita Pazarit në Bjello Polje, Mali Zi (turqisht është quajtur Akova) fotografuar mes viteve 1933-1935 nga amerikanët Lord Albert Bates dhe Parry Milman, ku shihet qe akoma banorët mbanin plisin

https://www.facebook.com/groups/185380084871106/?multi_permalinks=5807366599339065&ref=share

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here