Vetëm ata që vuajnë nga migrena, e dinë dhimbjen e këtillë. Dhembje e madhe, konstante dhe duket e pashërueshme.

70-vjeçari Kolin Sinmen ka treguar se si shërohet migrena.

Ky person ka pasur sukses! – transmeton Telegrafi.

Gjithë jetën ka luftuar me këtë sëmundje, aq shumë sa që kishte menduar edhe të bënte vetëvrasje, vetëm e vetëm që të mos ndiente më dhembje.

Kështu vazhdoi derisa një mik nuk i ka treguar trendin e ri amerikan për shërimin e dhembjes së kokës – shpimin e kërcit të veshit.

Colin Seaman, 70 who has been cured of migraines after having an ear ring. See Masons copy MNMIGRAINE: A pensioner who suffered 50 years of migraines claims to have been miraculously cured - by an EARRING. Colin Seaman, 70, had tried everything from strong drugs to clipping clothes pegs to his face to stop the excruciating pain caused by migraines. Father of two Mr Seaman began to suffer from migraines when he was 20, which would knock him for six. He had numerous treatments from doctors to try and take away the pain including injections around his eyes.

Ky “gjysh” britanik tashmë një muaj nuk ka pasur asnjë sulm të migrenës dhe ndihet sikur nga mosha 70 vjeç ka filluar jetë të re.

“Ndihem si person tjetër. Është shumë mirë të arrish në shtëpi dhe të mos jesh i detyruar të pish tableta dhe të marrësh injeksion”, tregon me gëzim Kolini i cili shton që nuk di a është e vërtetë që është shëruar, apo mbase duhet vetëm të shpresojë.

Problemi i shpimit të kërcit të veshit, pos që është i dhembshëm, pasi që vështirë shërohet, por edhe lehtë infektohet për shkak të qarkullimit të vogël të gjakut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here