Artisti gjerman Jörg Dustervald është specializua në artin e trupit. Një nga veprat e tij është bërë mjaft virale në internet. Artisti pasi e bëri publike në rrjetet sociale, i kërkoi përdorueseve të gjenin gruan e fshehtë në pikturën e tij.

Shiheni me vëmendje dhe keni vetëm 5 sekonda të zbuloni se ku fshihet gruaja në këtë foto. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Për të parë imazhin e fshehur, duhet ta shikoni foton nga një distancë dhe pastaj bëhet e qartë se pema e deformuar formon një fytyrë ovale, ura me formën e harqeve një sy, trupi i vajzës tregon një hundë, veshja e saj buzët!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here