Një dorë gjigante me 3 gishta u gjet në fund të vitit 2016 në një tunel të shkretëtirës peruane. Disa besojnë se është një mashtrim, por një mjek raportoi se është biologjike dhe përbëhet nga lëkura dhe kocka. Rrezet X tregojnë 6 kocka në çdo gisht dhe ekspertët vlerësojnë se dora i përket një individi që është 2.7-3 m i gjatë! Dora nuk i përket asnjë prej krijesave me tre gishta të njohura në këtë Tokë. Testet e radiokarbonit dhe ADN-së janë planifikuar për më vonë këtë vit. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here